HER ER REDAKSJONEN FRA 10. KLASSE

Vi i tiende fra medier og informasjon kommer til å legge ut spennende artikler og intervjuer som du kan følge med på. Anmeldelser om alt fra nye filmer til produkter og det kommer til å bli lagt ut lokale nyheter. Vi kommer til å legge ut reportasjer om selvvalgte temaer. De fleste kjenner til «fem på gata» og kanskje du blir så heldig å bli spurt om å være med. Hvis dere har tips om hva vi kan skrive kontakt oss på Facebook sida vår! Vi har intervjuet to elever i dette valgfaget og vi skal nå gi deg litt bedre innsikt om valgfaget medier og informasjon.

Sandra fra medier og informasjon forteller om hvordan det er å være med. Hun sier at hun valgte medier og informasjon fordi det virker mest spennende og hun liker å lese nettaviser. Hvis du liker å holde på med medier, anbefaler jeg dette valgfaget, mener Sandra Linke i 10d.

 

Henning, også fra medier og informasjon forteller at hans mål med dette faget er å lære å skrive bedre og få en bra karakter. Henning forteller at hvis du er utadvendt og nysgjerrig passer man flott inn i dette faget.

 

Vi gleder oss til å skrive om hendelser og menneskene i Kongsberg og vi håper dere deler nyhetene våres!

Tekst og foto av: Ouida og Henning 10A