PETTER KANIN

Vil du se en koselig og artig barnefilm, anbefaler vi deg denne filmen! Vi i media og informasjon på åttende trinn fikk se denne filmen, og si hva vi syntes.

Filmen Petter kanin er en livlig og morsom familiekomedie, som nå går på kino. Den handler om hovedkarakteren Petter kanin, og hans familie. Petter og søskene hans, hadde en nabo som het Bea. Hun var så kjærlig og snill med dem etter at de mistet foreldrene. Petter kanin og søsknene stjal grønnsaker fra den slemme naboen. Filmen handler hovedsakelig om at en ny mann flytter inn i Gregersen sitt hus, og at det blir mye forandring etter det.

Det var god musikk i bakgrunn. På filmen kan man ha med mindre barn på, og kanskje den passer bedre for de. Samtidig er karakterene i filmen veldig realistiske, men dubbingen er ikke den beste. Selvom filmen er gjennomtenkt, kan det være noen små ting man stusser på. Fortellerstemmen som er i bakgrunnen inni mellom, passer også ikke alltid helt inn. Alt i alt, var det en grei film som passer for barn mellom 6 og 12 år. Vi gir den terningkast 3/4.

journalister: June Bratlie og Ovidia Dickson Lid