MASSE ACTION OG EKSPLOSJONER

«Ready Player One» er en av de filmene som du ser og nesten aldri glemmer!

I filmen følger vi hovedpersonen Wade Owen Watts, året er 2045 og han bor i slummen i Colombus, Ohio med tanten sin. Wade sine foreldre døde da han var liten og helt siden har tanten tatt vare på han. Som mange andre på denne tiden for å komme bort fra virkeligheten, spiller han i den virtuelle verdenen OASIS, der det nesten ikke er noen begrensninger på hva du kan gjøre.
Før skaperen av OASIS dør, legger han igjen et «Easter Egg» i spillet. Personen som finner «Easter Egget» som er tre nøkler blir den nye eieren av OASIS og får 1 trillion dollar. Som mange andre prøver Wade å finne alle tre nøklene, en av de som prøver å stoppe han er korparasjonen IOI. Vil de klare å stoppe Wade? Se filmen for å finne ut.


Hvem passer filmen for?
Filmen passer for barn fra ca 12-13 og oppover, det er noen litt «skumle» scener i filmen som ikke passer for de minste barna. Også hvis du liker action og Sci-Fi er dette en film du sikkert kommer til å like.

Alt i alt er den en veldig bra film med fantastiske 3D effekter, god storyline, masse action og bra lyd. «Ready Player One» er en flott sammensatt film, derfor gir vi oss i redaksjonen den 5 i terningkast.

Laget av Hawler, Mika og Knut.