KOMMENDE FILMER 2018

Deadpool 2
Premiere: 18. Mai
Aldersgrense: 15 år

Når en superhelt ankommer på et dødelig oppdrag, blir Deadpool nødt til å tenke på familie, vennskap og hva det egentlig betyr å være en helt, – samtidig som han må sparke andre i rumpa. Hvis du er glad i action, eventyr og humor, så er denne filmen for deg!

 

The Incredibles 2
Premiere: 31. August
Aldersgrense: For alle

Vi vet veldig lite om plottet, men vi vet at Samuel L. Jackson er tilbake som stemmen til Frozone! Etter 14 år, kommer endelig oppfølgeren til De Utrolige. Mest sannsynligvis kommer filmen til å handle om det gode mot det onde, og vi håper på at den blir like bra som den første!

 

Hotel Transylvania 3
Premiere: 13. Juli
Aldersgrense: For alle

Monster gjengen fra Hotell Transylvania er endelig tilbake, men istedenfor å være på hotellet deres, skal de på ferie, – nemlig en familieferie! Gled deg til tidens monsterferie!

 

The Nun
Premiere: 13. Juli
Aldersgrense: 15 år

En prest ved navn Fader Burke blir sendt til Roma for å undersøke den mystiske døden til en nonne. Hvis du liker skrekk og thriller filmer, så er denne filmen perfekt for deg!

 

Mary Poppins Returns
Premiere: 25. Desember
Aldersgrense: For alle

Hvis du likte den første filmen av Mary Poppins fra 1964, så kommer du helt sikkert til å like denne! Mary Poppins vender tilbake med flere venner, musikk og moro.

Skrevet av: Sham Aljazaeri og Alyssa Camacho