DRØMMENABOEN?

Drømme Naboen

Dagligvarekjeden Kiwi har alltid funnet en plass i ungdomens hjerte. Nå som Vestsiden Ungomdskole har en ny plass så er Kiwi bare noen hundre meter unna. Her går mye av pengene til elevene og vi ser stadig elever med noe godteri eller brus lignende.

Tirsdag 31 oktober flyttet Vestsiden Ungdomsskole til Kongsberghallen. Dette innebærer ny skolevei, nye klasserom, og ikke minst nye naboer. En av disse naboene er Kiwi på Numedalsveien.
Dette blir det inntekter av, sier daglig leder Kirkeng. Kiwi butikken har derimot settet noen tiltak for muligens nasking. Dette betyr at alle elever og voksene må legge sekker eller bagger i gangen når du kommer inn i butikken. Men de vil selv ikke gå inn på hva de har gjort får å forberede seg.

Kiwi har raskt blitt en stor favoritt blant elevene og varer fyker ut av butikken. Men hva kjøper elevene egentlig?

Adrian Isaksen og Henning Gustad Thompson sier de ofte ser elever komme ut med boller og brus. Julebrus får å være eksakt. Kirkeng sier han tror elevene kommer til å kjøpe mye brus og energi drikker. Uansett håper alle parter på at det blir et godt naboskap. Kristian sier han er storfornøyd med kiwi og sier kiwi i friminuttene er noe han kan vende seg til mens han sipper på julebrusen sinn.