10. KLASSE ER SNART KLAR FOR BALL

Torsdag 1. februar blir det tiendeklasseball. De fleste elevene på tiendetrinn både gruer og gleder seg til ballet. Etter flere timer i ballkjolebutikker og skreddersying av dresser er elevene endelig klare for ball. Flere elever og lærere har vært med å organisere og hjulpet til i prosessen.

– Jeg skal ha på meg en lang kjole, men det er ingen tradisjonell ballkjole med masse puff.
Mina er en av mange som gleder seg til ballet, videre forteller hun at hu ikke har noen store forventninger, men hun håper at det hvertfall blir like bra som 9. trinns festen.

Mina, elev

 

Ballkommiteen er en gruppe som består av ei jente og en gutt fra hver klasse, som er med å bestemme og hjelpe til med ballet.

– Det har vært veldig gøy, men ikke tidskrevende å være med i ballkomiteen. Det er kult å ha litt innvirkning på hvordan ballet blir.
Kristine forteller at de har organisert stemmesedler, telt opp stemmene til prisene, laget ting til ballet og organisere det hele.
Videre forteller hun også at det er en veldig fin ting å være med på, særlig om man har lyst til å ha en innvirkning på hvordan ballet kan bli.

Kristine, ballkomitee

 

Hanne Scarlet har vært leder for ballkommiteen og tatt de fleste avgjørelsene angående ballet.

-Å vært leder for ballkommiteen har vært veldig gøy, elevene har fulgt beskjedene og har mange meninger. Hun forteller ar den største utfordringen har vært å ha nytt lokale, og finne nye løsninger.
Hun forteller også at hun gleder seg til å se alle i finstasen.

Hanne, lærer og ansvarlig for ballkomiteen

Jeg gleder meg egentlig ikke til noe spesielt, kanskje det å bare være der og være sosial, forteller Mina.

Vi fra skoleavisa håper alle sammen får en super fin kveld på ballet!

 

Ouida og Emma, 10. trinn