ALTERNATIVE JULEFILMER

Det passer ikke alle det passer for å se på kliss og klin i juletiden. For noen av oss foretrekker heller action og spenning ovenfor kjærlighet, tårer og juletradisjoner. Vi vil heller se på filmer fylt med eksplosjoner, spenning og oppdagelse. Her er 5 filmer du kan se i jula, isteden for alt det klisset.

1. Die Hard-serien
Die Hard er en amerikansk action film fra 1988 og er en klassiker. Det høres kanskje ikke ut som jul, men er fortsatt meget god underholdning i juletiden. I hovedrollen er Bruce Willis som spiller rollen John McClane.

 

 

 

 

 

2. Batman: The Dark Knight
En amerikansk-britisk film fra året 2008 som er lagd basert på den verdenskjente Batman lagd av DC Comics. Filmen er oppfølgeren til Batman Begins, så om du har litt ekstra fritid har du enda en klassiker å sjekke ut. Som Batman spiller rollespilleren Christian Bale.

 

 

 

 

 

3. Star Wars: The Last Jedi
Star Wars: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og regissert av Rian Johnson. Filmen er den åttende i Star Wars-serien og den andre i en tredje Star Wars-trilogi som begynte med Star Wars: The Force Awakens i 2015.

 

 

 

 

 

4. Captain America: Civil War
Denne filmen kom ut i 2016 og er en oppfølger til «Captain America: Winter Soldier». I hovedrollen spiller Chris Evans, men ikke se bort fra antallet store navn i denne filmen som Robert Downey Jr., Scarlett Johansson og Sebastian Stan. Den inneholder alle Marvel superhelter som du kunne ønske deg og hjelper deg med å komme i humør til den neste store Marvel filmen.

 

 

 

 

 

5. Iron Man 3
Hva er bedre enn å kunne kose seg med litt god gammeldags Iron Man? Derfor er Iron Man 3 den riktige julefilmen. Iron Man 3 er et amerikansk actioneventyr fra 2013. Filmen er regissert av Shane Black, og har Robert Downey jr som spiller hovedrollen Iron man/ Tony Stark.

 

 

 

 

 

Tekst: Henning og Daniel
Foto: William