FEM OM JULEMAT

Vi spurte fem tilfeldige hva de synes om julemat.


Haakim André:
«Hva liker du å spise under jula?» Pinnekjøtt. «Liker du ikke lutefisk da?» Nei, jeg liker ikke lutefisk. «Hvorfor liker du ikke lutefisk?» Fordi jeg ikke liker fisk. «Hva med ribbe da?» Ribbe, ja det liker jeg. «Hva synes du ikke passer å spise på julaften?» Pizza og hamburger.


Sindre H Gaup:
«Hva liker du å spise under jula?» Farsekaker og ribbe «Hva med pinnekjøtt da?» Det er godt, men jeg pleier ikke å spise det til jul akkurat da. «Hva mener du om lutefisk?» Jeg synes det er godt, liker nesten alt mulig fisk. «Hva synes du er det værste av julemat som finnes?» Nei, jeg vet egentlig ikke det.


Anna Arena:
«Hva liker du å spise under jula?» Ribbe. «Er det noe som er bedre enn ribbe?» Nei, ikke på julaften. «Hva med pinnekjøtt, er ikke det bedre enn ribbe da?» Nei. «Hva synes du om kalkun på julaften?» Ja, det passer det

 


Mohammed Dahir:
«Hva liker du å spise når det er jul?»
Jeg liker spesielt å spise pinnekjøtt. «Hva synes du om ribbe da?» Jeg vet ikke hva synes om ribbe fordi jeg ikke har smakt det, men det ser godt ut. «Hva synes du om folk som sier at kylling er bedre er pinnekjøtt?» Jeg synes de ikke har rett, fordi pinnekjøtt best.


Vesle Fjellstad:
«Hva liker du å spise under jula?» Du må ha pinnekjøtt og boknafisk med poteter og kål. «Hva med ribbe da?» Nei, ribbe er ikke så deilig. Det er pinnekjøtt som er best. «Hva synes du om folk som spiser kebab til jul?» Hvis du synes kebab er digg, spis kebab. ferdig.

Journalist: Hawler Mohammed