9C TESTER DE NYE STOLENE

Vi har intervjuet Eirin, Vegar og Arne om hva de synes om de nye stolene som skal være på den nye Vestsiden Ungdomskole.

De testet ut seks stoler, og det var klart hvem som var dårlig og bra, problemet med de fleste stolene var at de var for harde, stolene hadde på seg tall og stol 6 og 7 var helt klart best, fordi de hadde deilig rygg og kunne endre høyde lettere, men det var én stol som de likte minst. Det var stol nummer 5, stol nummer fem var bare helt håpløs. Den var for høy hadde dårlig rygg og var ikke noe god å sitte på.
De håper at stol 6 og 7 vinner.
Eirin, Vegar og Arne synes at en bra stol burde ha bra rygg, og den må kunne spinne, den må også være sånn at du kunne sette deg i hvilken posisjon du ville. De mente at de gamle stolene var bra, men de snurret ikke, kunne ikke endre høyde, men den var lett og løfte opp på pulten. Når stolene ankommer den nye skolen vil de ha hjul fordi produsentene sa at hjulene blir så fort ødelagt, det var best at stolene ikke fikk hjul.

Vinnerstolen

Den store vinneren er stol nummer 6

Vi sier takk til Eirin, Vegar og Arne for å kunne vise oss og fortelle om de nye stolene. Vi gleder oss til å se hvilke stoler det blir.

Laget av Elin og Yvonne