SJEKK UT BILDENE AV NYE VESTSIDEN UNGDOMSSKOLE

FOTO: Baard Olsen

Neste år skal mange av elevene på Vestsiden Ungdomsskole flytte over til den nye skolen. Derfor dro vi til byggeplassen for å snakke med anleggssjef Verner og for å ta bilder.

Verner fortalte masse om hvordan byggeprosessen har gått så langt. Han sier at alt har gått veldig bra, og alt går etter planen. Veggene blir ferdig i uke 42, og de har akkurat startet på gulvet i andre etasje. Vi fikk også høre om noen problemer som hadde oppstått under byggingen. «Det største problemet som har oppstått er flytting av de gamle husene ovenfor skolen, fordi vi ikke får lov til å rive de.»

Deretter, spurte vi om bygget blir helt likt som det var planlagt i utgangspunktet. Verner fortalte om noen av endringene som hadde oppstått. «Vi har endret plasseringen på hvor vi har laget mursteinsvegger og hvor vi har laget trepanelsvegger. Det var kun endret fordi det så bedre ut på denne måten.»

Her er bildene vi tok på byggeplassen:

Journalister: Ida og Andrea